PDA

View Full Version : Tappatalk not working?



JCBourne
11-25-2011, 04:46 PM
It keeps telling to contact the admin every time I try to load it and it isn't sending me notifications like it used it. Prince any idea whats going on? All the sudden IM e-mails are ending up in my junk folder too for some strange reason.

~RaZr~
11-25-2011, 05:44 PM
I never got notifications on my phone :wtf:

keith1569
11-25-2011, 06:52 PM
i never got notifications either just emails on topics i subed and such

~RaZr~
11-25-2011, 07:38 PM
I know that there is the "unread" and "participated" and "all" tabs. Other than that, the only PM's I get are new reputations and private messages.

I never received push notifications....would be nice though....

Prince
11-25-2011, 08:54 PM
I just used it earlier today on my iPhone and it worked fine?

JCBourne
11-25-2011, 09:00 PM
It keeps saying "Failed to connect to forum, please contact the admin if this problem continues". It only happens with IM, I have tappatalk for other forums and it works, it's only not working for IM. I have no idea why. Any advice?

keith1569
11-25-2011, 09:04 PM
I had that problem before. I uninstalled tapatalk then prego downloaded it

Sent from my Samsung Infuse 4G

Prince
11-25-2011, 09:38 PM
I had that problem before. I uninstalled tapatalk then prego downloaded it

yup, try that.

JCBourne
11-25-2011, 09:46 PM
I had that problem before. I uninstalled tapatalk then prego downloaded it

Sent from my Samsung Infuse 4G

Worked! Thanks, reps coming your way. :clapping:

keith1569
11-25-2011, 10:19 PM
Glad it worked bro

Thanks for the reps

Sent from my Samsung Infuse 4G

JCBourne
11-25-2011, 10:22 PM
Your welcome!